Za nas

За нас

Екселент компјутери е во дејноста на продажба на компјутерска опрема , продажба на потрошен материјали за печатари како и сервис на опрема
Воедно нудиме наем на квалитетна аудио опрема за сите Ваши настани

ИЗБЕРЕТЕ НЕ НАС

Бесплатна испорака

Испораките со вреност над 4000денари се без наплата на транспортни трошоци

100% услуга

Достапни сме на наведените телефонски бореви. Доколку Ви е потребна информација слободно јавете или пратете порака